Skip to main content

Ullared och jul på Liseberg

Det här är resan för dig som gillar att shoppa och hamna i riktig julstämning! 

Vi startar vår resa på Ullared där vi laddar upp med fina julklappar, för att sen dra vidare till Göteborg och få uppleva Lisebergs Jul. Njuta av parkens vackra installationer. Visst hänger du med!

Dagsprogram

 • Dag 1: Umeå-Borås

  Under resans gång pausar vi för fika, lunch och bensträckningar. Mot kvällen är vi framme i Borås och vårt hotell Quality Grand Hotel i centrum. Här bor vi i 3 nätter.

 • Dag 2: Ullared

  Efter en rejäl frukost så är vi redo att åka mot Ullared där du får hela dagen på dig att shoppa i lugn och ro. Den som vill ta igen sig en stund kan besöka nytillskottet Lugn & Ro - en lounge där du kan ta en paus från vimlet i en tyst miljö. Mot kvällen vänder vi åter mot Borås.

 • Dag 3: Göteborg och jul på Liseberg

  Idag äter vi frukost på hotellet, sen rullar vi mot Göteborg och Julmarknaden på Liseberg. Vi möts av över 4,5 miljoner lampor som pryder nöjesparken, som efter mörkrets inbrott lyser upp och ger oss ett fantastiskt skådespel. På 120 000 kvadratmeter samlas allt som hör julen till: snö, ljus, granar, julkörer, julbord och såklart julklappar. På kvällen rullar vi tillbaka till Borås.

 • Dag 4: Borås – Hemorten

  Hemresa 08.00 från hotellet i Borås. På vår resa upp genom Sverige tar vi bensträckare och stopp för Kaffe. beräknas vi återkomma till Umeå vid 23:00 tiden.

Karta

Hotell

Quality Grand Hotell Borås
Quality Grand Hotell Borås
Quality Hotel Grand, Borås är ditt förstahandsval för konferenser, mässor, mingel och nöje i Borås och Västsverige. Sedan 1972 har vi varit ett av Borås mest omtyckta hotell. Njut av restauranger, min...
Resekalender
 • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
 • Klarna