Skip to main content

Hallstaberget med en twist

Vill du få chansen att kombinera träning med härliga spaupplevelser? Här är resan för dig!

Anne, från Rörelsedriv, följer med på resan som er personliga tränare och ger er inspiration såväl som härliga träningspass. Hotell Hallstaberget Spabjuder på en vidunderlig utsikt över stad, skog, berg och älv och dessutom har ni tillgång till hela deras fantastiska spa. En resa för att fylla på välmående helt enkelt.

Dagsprogram

 • Dag 1

  Under resan mot Sollefteå kommer Anne ge konkreta tips och råd kring hur du kan leva ett fysiskt aktivt liv. Vi testar lite enkla övningar som går att göra i bussen. Dessutom utlovas roliga tävlingar. Framme vid Hotell Hallstabergets Spa, ca 11.30, serveras lunch innan vi går till konferensrummet för att träna ett funktionellt träningspass följt av ett härligt yogapass. Du behöver inte ha någon förkunskap och träningen kan du anpassa helt och hållet efter egen förmåga. Efter incheckning i rummen, ca kl 15.00, finns tid för att njuta av spa och koppla av en stund innan middag kl 18.00. En god tvårätters buffémiddag serveras och därefter har ni hela kvällen fri att njuta av relaxen fram till kl 22.00. Anne kan även visa övningar i gymmet för den som önskar.

 • Dag 2

  Den morgonpigga hinner besöka spaavdelningen som öppnar kl 07.00 eller träna på gymmet. Efter en god hotellfrukost lämnar vi hotellet kl kl 9.30 för att ta riktning mot Höga kusten och Skuleberget. Där tar vi linbanan upp till toppen för att njuta av utsikten och av ett härligt enkelt yogapass i den vackra naturen. Det finns även möjlighet att vandra en kortare vandring uppe på toppen. Linbanan tar oss åter ner från berget och vi åker till den närliggande Friluftsbyn för en god lunch. Efter lunch rullar vi hemåt påfyllda av nya upplevelser och med ny energi att ta oss an hösten.

 • Övrig information

  Avresa: 2 dgr
  16/8

  Pris fr: 4280:-

  Inkluderat i priset:
  Bussresan Reseledare/tränare Entré på SPA
  Del i dubbelrum
  Lunch
  Buffé Middag exkl dryck Frukost
  Linbanan
  Träningspass / Yoga

  Tillägg:
  Enkelrum 1500:-/person

  Tidtabell:
  Umeå Centralstation kl. 08:00
  Nordmaling Circle K kl. 08:45
  Ö-vik Hägglunds Arena kl 09:30
  Se fler påstigningsplatser vid bokningstillfälle.

  Avbokningsvillkor: Fri avbokning 30 dagar innan.

  Vi reserverar oss för eventuella ändringar och bränsletillägg.

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2024-08-16FleraHallstaberget med en twist
NYHET!
Mer än 84 280:-BokaMer information
Resekalender
2024-08-16Hallstaberget med en twistfrån 4 280:-
 • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
 • Klarna