Skip to main content

Höga Kusten ett Bygdespel av Tomas Ledin

Den 11 juli 2024 är det världspremiär i Lövvik. Inte långt ifrån där Ångermanälven mynnar i en av Sveriges mest natursköna delar. Ett bygdespel fyllt till brädden av kärlek, drömmar och sånger av Tomas Ledin. Ett musikaliskt glädjepiller om människor som förenas över gränser för att hitta varandra och sig själva.

Dagsprogram

 • Dagsprogrammet

  Bygdespelet är en hoppfull föreställning för en tid som behöver den alltför väl. Kraften i kärlek och förening. På scen möter du kända ansikten som Morgan Alling och Sussie Eriksson förenade med lokala sångare och skådespelare. Allt för att ge föreställningen äkthet och nerv. Regissör är Markus Virta, känd för musikalsuccén ”Så som i himlen” på Oscarsteatern i Stockholm. Manus är skrivet av Pär Nymark och musiken samt sångtexterna står Tomas Ledin för.
  Färden går till Högakusten hotellet här äter vi lunch innan vi tar oss till Lövvik för att få se ett Bygdespel. Bygdespelet utspelar sig i början av förra seklet. När männen och kvinnorna på sågverken i norr byggde ditt och mitt Sverige. Det var en tid fylld av förstulna kyssar bakom visthusbodarna, förhoppningar på dansbanor men också en tid av slit och uppoffringar. Skogbaroner på ena sidan, tjänstehjon, flottare och sågare på andra.
  Vi hoppas du fått dig många nya trevliga minnen, fått njuta av bra musik och sång. Vi tackar underbara Höga Kusten för denna gång och önskar er en fortsatt trevlig sommar.

 • Övriga information & Tidtabell

  Avresa:
  13/7, 21/7

  Pris fr : 1380:-

  Inkluderat i priset:
  Bussresan
  Lunch
  Biljett på Parkett
  Reseledare.

  Tidtabell:
  Tegs församlingsgård 09:10
  Umeå Central Station 09: 15
  Nordmaling Circle K 10:00
  Örnsköldsvik Arenan 10:50

  Fri avbokning fram till 25/4 25/4-30 dagar innan avresa avbokningskostnad på 650:-
  30-0 dagar innan avresa ingen återbetalning sker.

  Vi reserverar oss för eventuella ändringar och bränsletillägg.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2024-07-21FleraHöga kusten ett Bygdespel av Tomas LedinVäntelista1 380:-Boka på väntelistaMer information
 • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
 • Klarna