Skip to main content

Tervis Hälsospa i Pärnu med Tallinn

Nu ska vi unna oss en riktig hälsoresa. Hälsospa Tervis i Pärnu. Detta är en resa för alla om du önskar en avslappnande semester, eller kanske förbättra din hälsa. Tervis hälsospa har erbjudit professionella kurbehandlingar i över 40 år och är Estlands största 3-stjärniga hälsospa och hotell. Tervis ligger vid Pärnuflodens mynning, vid den kilometerlånga sandstranden. Men för att få en riktig helhet kommer vi även att erbjuda en lokalguidning och lite tid i Tallinn innan vi åker hem. 

Dagsprogram

 • Dag 1 Avresa Hemorten – Stockholm

  Vi startar i Umeå och följer E4:an ner. Vår reseledare roar oss på vägen ner till Stockholm och Värtehamnen. Vi stannar för bussfika och lunch (ingår ej) stopp. Väl framme vid Värtehamnen kliver vi ombord Tallinksiljas båt som tar oss till Tallinn. Båten avgår kl 17:30. Nu är det fritid för middag. Ni som köpt till matpaketet tar er till Buffématsalen för middag. Sen är det bara att koppla av och njuta resan över, med bra musik och goda drycker.

 • Dag 2 Tallinn- Pärnu (13 mil)

  Efter en god natt sömn får ni passa på att äta lite frukost. Ni som köpt matpaketet beger er till Buffématsalen. Kl 10:45(Lokaltid) anländer vi Tallinn. Nu kliver vi av båten och beger oss till bussen. Nu tar vi riktning mot Pärnu. Vår reseledare roar oss på vägen och ger lite tips på extra utflykter ni kan köpa till under resans gång. Väl framme på hotellet äter vi lunch och får en rundtur och information om anläggningen. Vi passar även på att få träffa läkare för att lägga upp besökets behandlingsplan.

 • Dag 3 -7 Pärnu Tervis Spa

  Dagarna i Pärnu på spa är nu inplanerade med behandlingar och mat.
  Totalt får ni boka upp 15 behandlingar efter läkarens rekommendationer. (OBS! ingen behandling på avresedagen från hotellet.)Följande behandlingar finns att få från läkarens rekommendationer klassisk massage 23 min ört-pärlebad, duschmassage under vatten, hälsodusch, vattensängsmassage, virvelbad för fötter, paraffin-ozokeritbehandling, gyttjeterapi, gyttjebad för fötter, olika möjligheter för elektroterapi, stretchterapi, kryoterapi, ultraljudsterapi, magnetterapi, inhalering, saltkammare, ljusterapi, majsenamassage för händer, paraffinmask för händer, kallparaffin, kroppssammansättningsanalysenergigivande gruppträning, vattengymnastik eller sjukgymnastik i salen, cirkelträning i vår styrketräningssalnöjen på SPA- och bastucentret

  Mattider under besöket på Spa i Buffé-restaurang*
  Frukost 07.30 – 10.30
  Lunch 12.30 – 15.00
  Middag 17.00 – 19.00
  *om ni önskar kan man köpa till a la carté mot ett tillägg. Detta bokas på plats i lobbybaren.

  Dag 3 -7 Pärnu Tervis Spa
 • Dag 8 Pärnu - Tallinn

  Idag äter vi frukost sen packar vi in oss i bussen för att ta oss in till Tallinn. Nu får vi en guidad tur med lokalguide runt Tallinn för att sedan ta en promenad i gamla stan. Sen får ni fri tid för att handla och tittar er runt lite i Tallinn och ät lunch. Vi möter upp vår chaufför och tar oss till båten. Väl ombord på båten är det fri tid för mat och nöjen. Ni som köpt till matpaketet (tillägg) beger er upp till Buffématsalen för middag kl 17:30. Båten avgår från Tallinn kl 18:00

  Dag 8 Pärnu - Tallinn
 • Dag 9 Stockholm - Hemorten (67 mil)

  Mätta och belåtna efter den härliga frukostbuffén lämnar vi färjan och går istället ombord på bussen för den sista avslutande etappen hem till Norrland. Stopp för middag (ingår ej) innan vi skiljs åt för denna gång.

 • Övrig information & Tidtabell

  Avresa: 9 dgr
  18/9

  Pris fr Övik: 9380:-
  Pris fr Umeå: 9580:-

  Inkluderat i priset:
  Bussresan
  Bussfika
  Reseledare
  del i 2-bäddshytt insides,
  Del i dubbelrum
  Lunch och middag dag 2
  Frukost, lunch och middag dag 3-7
  Frukost dag 8
  Läkarbesök på hotellet
  15 behandlingar enligt plan med läkaren.
  Lokalguide i Tallinn
  Stadsrundtur i Tallinn

  Tillägg:
  Enkelhytt-/rum 2500:-
  Matpaket på båten 2 sjöfrukostar
  2 Buffémiddagar 1380:-

  Avbokningsvillkor:
  Fri avbokning fram till 1 månad innan avresa.

  Tidtabell: (fler påstigningsorter och exakt pris ses vid bokningstillfälle)
  Umeå CENTRAL Station kl 05.30 (tillägg 200:-)
  Nordmaling Cricle K. kl 06:15
  Ö-viks Hägglunds Arena kl. 07:10

  Vi reserverar oss för eventuella programändringar eller stora valutaändringar och bränsletillägg.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2024-09-18FleraTervis Hälsospa i PärnuMer än 89 380:-BokaMer information
 • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
 • Klarna