Skip to main content

Hallstaberget SPA & Jamtli

Njut av Hotell Hallstaberget SPA med vidunderlig utsikt över stad, skog, berg och älv. Här kan ni koppla av i bubbelpooler, kallpool, olika bastu upplevelser, stor varmpool samt utomhus hottub spendera timmar för att ladda energi med den vackra omgivningen Hallstaberget erbjuder.

Julbord Vi välkomnar Er till en fantastiskt gnistrande och färgsprakande advents & julupplevelse på Hotell Hallstaberget! Stort Julbord med alla läckerheter som hör till. En upplevelse Ni inte få missa!

Julmarknad Stämningen i vimlet på en av Europas mysigaste julmarknader är trollbindande – känslan av en gammeldags marknadsplats där människor möts och trivs! Drygt 200 försäljare av lokalproducerad mat och slöjd lockar med sina varor i Jamtlis gårdar. Allt som ger inspiration inför julen hittar du på Jamtli Julmarknad.

Dagsprogram

 • Dag 1

  Vi börjar att rulla mot Sollefteå. Väl framme på hotellet ca 12:00 går vi direkt till SPA avdelningen och njuter och kopplar av. Först kl 15 får vi tillgång till hotellrummet, vi checkar in och gör oss iordning för en trevlig kväll. På eftermiddagen kör showen igång och Julbord.

 • Dag 2

  Vi njuter av en god hotellfrukost. Kl 8:30 åker vi vidare till Jamtli-Julmarknad, på eftermiddagen börjar vi vår resa hemåt igen, vi stannar på Hallstaberget för att avnjuta en middag innan vi fortsätter hem. Hoppas att vi ses snart igen!!!!!!!

 • Övrig information och villkor

  Avresa:
  7/12-24

  Pris fr: 3980:-

  Inkluderat i priset:
  Bussresan
  Reseledare
  Bussfika
  Entré på SPA dag 1
  Del i dubbelrum
  Julbord exkl dryck
  Frukost
  Middag Dag 2

  Tillägg:
  Enkelrum 800:-/person

  Tidtabell:
  Umeå Centralstation kl. 09:10
  Nordmaling Circle K kl. 09:50
  Ö-vik Hägglunds Arena kl 10:30

  Avbokningsvillkor: Fri avbokning 30 dagar innan.

  Vi reserverar oss för eventuella ändringar och bränsletillägg.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2024-12-07FleraHallstaberget SPA julbord & Jamtli julmarknadMer än 83 980:-BokaMer information
Resekalender
 • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
 • Klarna