Skip to main content

Moulin Rouge med en Helg i Stockholm

22 år efter världspremiären av Baz Luhrmanns Oscarsbelönade film MOULIN ROUGE!, kommer äntligen non-replica-versionen av musikalen till Sverige efter originalproduktionens succé på Broadway och West End.

Följ med på en oförglömlig musikal och en helg i Stockholm. 

Dagsprogram

 • Moulin Rouge! The Musical är ett musikaliskt och sceniskt fyrverkeri med över sjuttio av musikhistoriens absolut största hits. Publiken kommer att bjudas på låtar från bland andra David Bowie, Lady Gaga, Sting, Queen, Elvis Presley, Rihanna, The Rolling Stones, Britney Spears, Katy Perry, Joe Cocker, Madonna, U2, Whitney Houston, Elton John och Adele. Låtarna sjungs på engelska medan dialogen är på svenska. Uppsättningen är en så kallad non-replica-produktion, vilket betyder att det kreativa teamet, under ledning av regissören Anders Albien, har fått fria händer i skapandet av den svenska versionen av föreställningen.

  Vi befinner oss mitt i den bohemiska revolutionens stortid, Paris 1899, när den unge och förväntansfulle poeten Christian bestämmer sig för att pröva lyckan i staden. Snubblandes in i drömmen lyckas de övertala Montmartres legendariska dans- och showklubb Moulin Rouge att sätta upp föreställningen, med dess stjärna Satine som huvudrollsinnehavare. Tillsammans skapar de en sensationell show, som lyfter fram Satines många talanger – samtidigt som hon hyllar de fyra pelarna den bohemiska andan står på: sanning, skönhet, frihet och kärlek.

 • Dag 1

  I rask takt rullar bussen mot Stockholm medan vår bussvärd ser till att trivseln och stämningen är på topp! Under dagen görs stopp för bussfika och lunch. Väl framme i Stockholm åker vi till hotellet och checkar in. Vi har tid för att äta middag på egen hand. Sen kl 18:15 tar bussen oss till teatern för att njuta av föreställningen.

 • Dag 2

  Vi vaknar upp och intar frukost. Ni har fri tid att shoppa och utforska Stockholmstad på egen hand. Någon av er kanske vill passa på att träffa nära och kära.

 • Dag 3

  Frukost serveras på hotellet efter detta packar vi ihop och tackar Stockholm för denna gång. Bussen rullar norrut igen och säger tack å hej för denna gången!

 • Övrig information & Tidtabellig

  Avresa: 3 dgr
  22/3

  Pris från: 4680:-

  Inkluderat i priset:
  Bussresa t/r
  Reseledare
  Bussfika
  Del i dubbelrum
  Frukost
  Busstransport mellan hotell och teatern.
  Biljett till Musikal Kat A

  Tillägg:
  Enkelrum 1450:-

  Tidtabell:
  Umeå Central Station 05:00
  Nordmaling Circle K 05:45
  Övik Hägglunds Arena 06:40

  • Fri avbokning till den 30/11-2023
  • 1/12 till 30 dagar innan avresa avbokningsavgift 1000:-/person
  • 30 dagar - 0 dagar innan avresa ingen återbetalning sker.

  Vi reserverar oss för eventuella ändringar i program och eventuell bränsletillägg. mm.

Karta

Resekalender
2024-07-21Höga kusten ett Bygdespel av Tomas Ledinfrån 1 380:-
2024-08-09Lofoten Norgefrån 11 980:-
2024-08-16Hallstaberget med en twistfrån 4 280:-
2024-08-17Bornholm, Österlen & Köpenhamnfrån 12 580:-
2024-08-29Birka Gotland kryssning till Mariehamnfrån 1 480:-
 • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
 • Klarna