Skip to main content

Dubbelkryssning med Cinderella

Dubbelt så mycket nöjen, dubbelt så mycket dans!

Cinderella-kryssning i ny tappning hos oss på Abramssons! 

Så klart kan du njuta av krispiga skärgårdsvyer, finfina taxfreefynd och folkkära artister även under de nya kryssningarna, vi får ju även uppleva dubbelt så mycket underhållning. Men framför allt får du ge dig ut på en kulinarisk upptäcktsresa med Kocklandslaget vid rodret. Allt under trygga och säkra former. 

Dagsprogram

 • Dag 1

  Medan vi rullar mot Stockholm underhålls vi av vår reseledare så milen rullar snabbt undan. Under dagen görs stopp för bussfika och lunch. Efter incheckning på färjan får du tid att varva ner en kort stund, båten avgår från hamnen kl.17:00. Vi mötter upp för Buffé kl 17:30 som serveras i fartygets buffématsal på däck 8. Vi njuter av de vackra vyerna och underhållning ombord. Populära Lisa Nilsson samt Ekdahl Bagge Big Band och Peter Lind & The Cabaret Band bjuder upp till kvällens underhållning.Vi dansar loss hela natten lång.

 • Dag 2

  På returresan fortsätter underhållningen ombord, varför inte skämma bort dig på SPA avdelningen, eller avnjuta något gott att äta och njuta av den fina utsikten av Stockholms skärgård. Kl 14:00 ankomst till Stadsgårdsterminalen nu får vi packa ihop vår väska och kliva iland en stund, vi ska nämligen byta hytt. Eftersom vi måste gå iland, kan ni inte handla på Taxfree förrän på kryssning dag 2 eftermiddag. Båten städas och töms. Så under hamntiden får ni utforska Stockholm på egen hand i ca 2 timmar. Sen möts vi upp kl 15:45 för att kliva ombord igen i en ny hytt.

  Denna kryssning mer fri vilket gör att ni själva bestämma er middag den här kvällen. Varför inte passa på att prova en extra god middag i A la cartén. Båten avgår kl 17. På denna tur kan ni passa på att handla på TAXFREE. Populära Black Jack samt Engdahls spelar i Etagé och Rospiggarna i Melody. I puben har vi goa Janne Karlsson som trubadur. Cinderella bjuder upp till dans och vi skakar runt våra lurviga hela natten lång.

 • Dag 3

  På returresan fortsätter underhållningen ombord. Kl 14:00 ankomst till Stadsgårdsterminalen och sedan återstår "bara" transportsträckan hem.

Resekalender
2023-12-14Julbordskryssning på Aurora Botniafrån 1 280:-
2024-01-06Mittrevyn24från 1 280:-
2024-01-13Mittrevyn24från 1 280:-
2024-01-21Cinderella Dansbandsveckafrån 1 480:-
2024-01-28Vila i frid på Camping strid i Iggesundfrån 1 380:-
 • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
 • Klarna