Skip to main content

Scandic Visby

På Scandic hotell i Visby bor du med bästa utgångspunkt för att upptäcka medeltidsstaden. Bo precis vid vattnet alldeles intill färjeterminalen med en kort promenad till stans vackra gränder och rika historia. Hotellets härliga utomhuspool är öppen juni till augusti. För förfrågningar om husdjursvänliga rum, vänligen kontakta hotellet direkt.

I restaurangen äter du vällagad mat, ofta med gotländska råvaror efter säsong. Hotellet har 214 rum är inredda med gotlandskänsla och utspridda i flera byggnader. Flera av rummen är handikappanpassade och i några rum är husdjur välkomna.

Som gäst hos Scandic har du fri tillgång till gymmet, poolerna och bastu/relax. Den stora utomhuspoolen är öppen juni till augusti och den varma bubbelpoolen under bar himmel är öppen hela året. Boka gärna massage och behandlingar hos Carma SPA som har mottagning på hotellområdet. För konferenser och events har vi mötesrum för upp till 80 personer.

Från hotellet promenerar du bara 10 minuter till Visby innerstad. I den medeltida stadskärnans mysiga gränder finns gott om shopping, restauranger, caféer. Den botaniska trädgården är också väl värt ett besök. Parkering finns och är avgiftsbelagd. Du har nära till färjeterminalen från vårt hotell.

  • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
  • Klarna