Skip to main content

Iggesundsrevyn 

Kära Iggesundsrevypublik! ❤🎭

Med stor GLÄDJE i våra revyhjärtan, att Iggesundsrevyn äntligen kan köra igång igen. IggesundsRevyns scenrävar Östen Eriksson, Jens Kristensen, Lennart Hämäläinen, Cecilia Olsson, Lennart Sydh, Ingela Söderlund är tillbaka på scenen samt nytillskottet Erik Myrlund Varo. Våra prisbelönta dansare och eminenta revyorkester. Du ska känna dig hjärtligt välkommen till iggesungsrevyn och Iggesunds Folkets Hus. 

I rask takt avverkar vi milen mot Iggesund. Vi pausar för en god lunch på väg, och mätta och belåtna fortsätter vi sedan färden mot Iggesund och revyn, där vi i fulla drag  får njuta av det glada gängets upptåg på scenen. Och håll nu i hatten, för när Östen med gänget är på gång kan precis allt hända! Kaffe och smörgås serveras i pausen. Efter föreställningens slut åker vi nån mil hemåt och gör ett stopp så kan den som vill äta middag till självkostnadspris. Uppspelta och glada skiljs vi åt för denna gång och hoppas på ett återseende på någon ny spännande resa! 

Dagsprogram

  • Dag 1: Dagsprogrammet

    I rask takt avverkar vi milen mot Iggesund. Vi pausar för en god lunch på väg, och mätta och belåtna fortsätter vi sedan färden mot Iggesund och revyn, där vi i fulla drag får njuta av det glada gängets upptåg på scenen. Och håll nu i hatten, för när Östen med gänget är på gång kan precis allt hända! Kaffe och smörgås serveras i pausen. Efter föreställningens slut åker vi nån mil hemåt och gör ett stopp så kan den som vill äta middag till självkostnadspris. Uppspelta och glada skiljs vi åt för denna gång och hoppas på ett återseende på någon ny spännande resa!

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2022-01-23FleraIggesundsrevynMer än 81 180:-BokaMer information
2022-02-05FleraIggesundsrevynMer än 81 180:-BokaMer information
2022-02-19FleraIggesundsrevynMer än 81 180:-BokaMer information
Resekalender
  • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
  • Klarna