Skip to main content

Iggesundsrevyn 

IggesundsRevyns scenrävar Östen Eriksson, Jens Kristensen, Lennart Hämäläinen, Cecilia Olsson, Lennart Sydh, Ingela Söderlund och Erik Myrlund Varo är tillbaka på scenen. Ni får även se deras emenenta dansare och lyssna på deras extraordinära revyorkester. Sedan 1983 har Iggesundsrevyn underhållit, i Jubileumsrevyn kommer vi känna igen gamla godingar och få träffa nya sköninga. 

I rask takt avverkar vi milen mot Iggesund. Vi pausar för en god lunch på väg, och mätta och belåtna fortsätter vi sedan färden mot Iggesund och revyn, där vi i fulla drag  får njuta av det glada gängets upptåg på scenen. Och håll nu i hatten, för när Östen med gänget är på gång kan precis allt hända! Kaffe och smörgås serveras i pausen. Efter föreställningens slut åker vi nån mil hemåt och gör ett stopp så kan den som vill äta middag till självkostnadspris. Uppspelta och glada skiljs vi åt för denna gång och hoppas på ett återseende på någon ny spännande resa! 

Dagsprogram

  • Dag 1: Dagsprogrammet

    I rask takt avverkar vi milen mot Iggesund. Vi pausar för en god lunch på väg, och mätta och belåtna fortsätter vi sedan färden mot Iggesund och revyn, där vi i fulla drag får njuta av det glada gängets upptåg på scenen. Och håll nu i hatten, för när Östen med gänget är på gång kan precis allt hända! Kaffe och smörgås serveras i pausen. Efter föreställningens slut åker vi nån mil hemåt och gör ett stopp så kan den som vill äta middag till självkostnadspris. Uppspelta och glada skiljs vi åt för denna gång och hoppas på ett återseende på någon ny spännande resa!

Karta

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2023-01-28FleraIggesundsrevyn 40 årMer än 81 280:-BokaMer information
2023-02-18FleraIggesundsrevyn 40 årMer än 81 280:-BokaMer information
Resekalender
2023-01-07Mittrevyn Nyårsrevynfrån 1 080:-
2023-01-15Kryssning med Cinderella SPECIAL ERBJUDANDE!från 880:-
  • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
  • Klarna