Skip to main content

Iggesundsrevyn 

IggesundsRevyns scenrävar Östen Eriksson, Jens Kristensen, Lennart Hämäläinen, Cecilia Olsson, Lennart Sydh, Ingela Söderlund och Erik Myrlund Varo är tillbaka på scenen. Ni får även se deras emenenta dansare och lyssna på deras extraordinära revyorkester. Sedan 1983 har Iggesundsrevyn underhållit, i Jubileumsrevyn kommer vi känna igen gamla godingar och få träffa nya sköninga. 

I rask takt avverkar vi milen mot Iggesund. Vi pausar för en god lunch på väg, och mätta och belåtna fortsätter vi sedan färden mot Iggesund och revyn, där vi i fulla drag  får njuta av det glada gängets upptåg på scenen. Och håll nu i hatten, för när Östen med gänget är på gång kan precis allt hända! Kaffe och smörgås serveras i pausen. Efter föreställningens slut åker vi nån mil hemåt och gör ett stopp så kan den som vill äta middag till självkostnadspris. Uppspelta och glada skiljs vi åt för denna gång och hoppas på ett återseende på någon ny spännande resa! 

Dagsprogram

  • Dag 1: Dagsprogrammet

    I rask takt avverkar vi milen mot Iggesund. Vi pausar för en god lunch på väg, och mätta och belåtna fortsätter vi sedan färden mot Iggesund och revyn, där vi i fulla drag får njuta av det glada gängets upptåg på scenen. Och håll nu i hatten, för när Östen med gänget är på gång kan precis allt hända! Kaffe och smörgås serveras i pausen. Efter föreställningens slut åker vi nån mil hemåt och gör ett stopp så kan den som vill äta middag till självkostnadspris. Uppspelta och glada skiljs vi åt för denna gång och hoppas på ett återseende på någon ny spännande resa!

Karta

Resekalender
2024-05-09Birka Gotland kryssning till Mariehamnfrån 1 480:-
2024-05-18Dagresa Släktforskning livefrån 1 480:-
2024-05-24Vasa från 3 980:-
2024-05-28Dagsresa Det stora oväsendet på 1600-talet från 1 480:-
2024-05-30Birka Gotland kryssning till Mariehamnfrån 1 480:-
  • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
  • Klarna