Skip to main content

The Bodyguard Musical och Cinderella

The Bodyguard the musical spelas på China Teatern i Stockholm. Musikalen är baserad på filmen The Bodyguard med Whitney Houston (Rachel Marron) och Kevin Costner (Frank Farmer). Denna internationella publikfavorit är en spektakulär hyllning till Whitney Houstons fantastiska låtar och innehåller inte bara filmens megahits I Will Always Love You och många många fler.

 

Musikalen är baserad på den moderna filmklassikern The Bodyguard från 1992 med Whitney Houston och Kevin Costner i huvudrollerna. Musikalen återberättar filmens historia där den före detta Secret Service-agenten Frank Farmer anlitas av den världsberömda stjärnan Rachel Marron som privat livvakt för att skydda henne mot en hotfull stalker. Motsträvigt attraheras Rachel och Frank av varandra, och efter en kärleksnatt måste Frank erkänna att han inte både kan älska och beskydda Rachel.

Supertalangen tillika Idolvinnaren Nadja Kasanesh Holm från Piteå spelar Whitney Houstons legendariska roll som Rachel Marron och Kevin Costners roll som livvakten spelas av Anastasios Soulis. 

 

Dagsprogram

 • Dag 1

  I rask takt rullar bussen mot Stockholm medan vår bussvärd ser till att trivseln och stämningen är på topp! Under dagen görs stopp för bussfika och lunch. Väl framme i Stockholm åker vi till Stadsgårdskajen där vi kliver ombord på Viking Cinderella som tar oss på en fin skärgårdskryssning till Mariehamn. Vi äter buffe tillsammans som serveras i fartygets buffématsal sedan är det partaj så länge du orkar!

 • Dag 2

  Vi vaknar upp och intar frukost i buffén. Ni har fri tid att shoppa, njuta av underhållning och Stockholms fina skärgård. Vi anländer Stockholm på eftermiddagen kl 14, då kliver vi av båten och åker den korta bit till hotellet Amaranten där vi checkar in. Nu får ni fri tid, passa på att äta middag innan det är dags att bege sig till China Teatern för att se The Bodyguard Musical med Nadja Kasanesh Holm som börjar kl 19:30.

  Dag 2
 • Dag 3

  Frukost serveras på hotellet efter detta får ni utforska Stockholm själv. På eftermiddagen möter vi upp bussen rullar norrut igen och säger tack å hej för denna gången!

 • Avbokningsvillkor & Övrig information

  Tillägg:
  Enkelrum/hytt 700:-

  Tidtabell:
  Umeå Östra Station 05:00
  Nordmaling Circle K 05:45
  Övik Fjällräven Arena 06:40

  Fri avbokning till den 5/6-2022
  5-6 till 30 dagar innan avresa avbokningsavgift 900:-/person
  30 dagar - 0 dagar innan avresa ingen återbetalning sker.

  Vi reserverar oss för eventuella ändringar i program och eventuell Bränsletillägg mm.

Resekalender
2023-06-12Vasa - dagskryssningfrån 1 280:-
2023-08-10Orkester Norden från 1 280:-
2023-08-24Hemsö Fästning & Skulebergetfrån 1 280:-
2023-08-28Vasa - dagskryssningfrån 1 280:-
2023-08-31Trubadurkryssning Vasafrån 1 180:-
 • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
 • Klarna