Skip to main content

Tallinn 40 kryssning

Förflytta dig inom tid och rum och fira en medeltida jul i hjärtat av Tallinn. Den medeltida miljön riktigt andas historia och skänker en sagolik atmosfär till julmarknaden på Rådhustorget. Mysiga stånd fulla av hantverksjulklappar omringar den ståtliga granen. När du läppjat klart på glögg och mumsat pepparkakor serveras traditionell surkål och blodkorv på många av de omringande restaurangerna. Ser du renar vet du att tomten är nära där han huserar på torget och önskar alla barn en riktigt god jul!

Dagsprogram

 • Dag 1

  Medan vi rullar mot Stockholm underhålls vi av vår reseledare så milen rullar snabbt undan. Under dagen görs stopp för bussfika och lunch. Efter incheckning på Tallinks färja, som avgår kl 17.30, får du tid att varva ner innan JULBORDET serveras i fartygets bufférestaurangen. I baren spelar dansbandet upp och lite senare blir det underhållning av en showgrupp. I puben sjunger en trubadur och dansgolvet är öppet till långt fram på småtimmarna. Det finns möjlighet till shopping i fartygets välsorterade butik. Ombord finns också bastu och bubbelpool.

 • Dag 2

  Frukost serveras ombord i Bufférestaurangen. Under morgonen lägger färjan till ca kl 10.45. Nu får ni chansen att uppleva Tallinn bland dom vackratse perioderna. Julmarknaderna är i full blom. Vid Kl 16:30 kliver vi ombord igen fartyget. Väl ombord är det fri tid för mat, shopping och avnjuta all trevlig underhållning ombord.

 • Dag 3

  Frukost serveras ombord 7:30 i Bufférestaurangen. Vi kommer till Stockholm kl 10.30 och sedan återstår "bara" transportsträckan hem. Vi stannar för matstopp på vägen.

 • Övrig information & tidtabell

  Avresa:
  5/12 3 dgr

  Pris från:
  2840:-

  Inkluderat i priset:
  Bussresa t/r
  Reseledare
  Båtresa t/r
  Del i 2-Bäddshytt insides
  Frukost
  Julbordsbuffé dag 1

  Tillägg:
  Enkelhyttstillägg 450:-
  Del i fönsterhytt 150:-/ person

  Tidtabell:
  Umeå Central Station 06:00
  Nordmaling Circle K 06:45
  Övik Hägglunds Arena 07:40

  Vi reserverar oss för eventuella ändringar i program och eventuella Bränsletillägg.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2023-12-05FleraTallinn 40 h kryssningMer än 82 840:-BokaMer information
Resekalender
2023-10-12Trubadurkryssning Vasafrån 1 180:-
 • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
 • Klarna