Seniorkryssning Vasa

Har du saknat känslan av att kasta loss från vardagen, bara göra en kryssning över dagen?

Nu är hon här… Aurora Botnia
Följ med oss på en trevlig dagskryssning med god mat, shopping och underhållning på det första specialtillverkade fartyget för rutten Umeå-Vasa t/r.

Dagsprogram

 • Dagsprogrammet

  Aurora Botnia är utrustad med den senaste tillgängliga miljötekniken som finns tillgänglig på marknaden, hon går på el och förnybara bränslen. Inredningen i de publika utrymmena och hytterna är baserade på återvunna material. Exempelvis är bordsskivor och diskar tillverkade av returplast, mattorna i hytterna till stor del tillverkade av fibrer från gamla fisknät.
  När vi kliver ombord på fartyget är det dags att utforska, ta en liten fika och njut av den vackra havsresan över till Wasa med underhållning ombord och den välutrustade shopen ligger på däck 7. Där erbjuds drycker, parfymprodukter, godis, tobaksprodukter, accessoarer, leksaker, lokala specialiteter och mycket mer. Wasaline är speciellt kända för deras förmånliga kosmetik- och parfymprodukter, så håll ett öga på deras erbjudanden. Och glöm inte dem där hemma som inte fick hänga med! Vi kommer även att möta upp Intendenten ombord som visar oss runt på det fantastiska fartyget.

  Vi lägger till i Wasa en kort stund, så det finns ingen möjlighet att gå iland. Men under återresan har vi nu bokat in oss till det goda och mångsidiga skärgårdsbordet. Här dukar de upp det bästa som hav och land har att erbjuda. Du får garanterat något gott på kroken! Åter i Holmsund, tackar vi Aurora Botnia för denna vackra tur och hoppas på ett snart återseende!

 • Övrig information och Tidtabell

  Avresa:
  torsdag 19/5

  Pris från:
  Umeå 980:-
  Ö-vik 1180:-

  Inkluderat i priset:
  Bussresa t/r
  Reseledare
  Båtresa t/r
  Rundtur ombord med intendenten.*
  Skärgårdsbordetpå hemresa

  Tidtabell:
  Umeå Norrlandsoperan 9:55
  Mariehemscentrum hpl 10:05

  Avbokningsvillkor:
  Fri avbokning fram till 7 dagar innan avresa.

  Rundtur ombord med intendenten.*
  Vi reserverar oss att eventuellt måste ställa in det pga av eventuell personal ändring eller väderförhållanden.

 • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
 • Klarna