Skip to main content

Saturday Night Fever med Julmarknad och Cinderella

Succémusikalen från Broadway och West End – kommer äntligen till China Teatern i Stockholm. 

Allt är på plats när succémusikalen Saturday Night Fever kommer till China Teatern i en ny, påkostad svensk originalproduktion med stort fokus på kärleken till dans. I spetsen för en stjärnspäckad och sällsynt hårdsvängande ensemble möter vi David Lindgren som Tony Manero, Andreas Lundstedt som discjockeyn Monty och i rollen som Tonys pappa ser ni Samuel Fröler.

Men det är inte bara en Show ni ska på vi börjar med en Cinderella Kryssning över till Mariehamn, med shopping, julbord och Julshow. Sen upplever vi Stockholm och denna fantatiska musikalsuccé Saturday Night Fever. Det tar inte slut där, ni som vill kan passa på att shoppa lös i Stockholm innan vi åker hem. En del av oss kommer att åka iväg till Skansen och passa på att få uppleve deras fantastiska Julmarknad. 

Häng med på en fullspäckad resa med massor musikaliska upplevelser, god mat och shopping!

Dagsprogram

 • Dag 1: Avresa och kryssning

  I rask takt rullar bussen mot Stockholm medan vår bussvärd ser till att trivseln och stämningen är på topp! Under dagen görs stopp för bussfika och lunch. Väl framme i Stockholm åker vi till Stadsgårdskajen där vi kliver ombord på Viking Cinderella som tar oss på en fin skärgårdskryssning till Mariehamn. Vi äter Julbordsbuffe tillsammans som serveras i fartygets buffématsal sedan är det partaj så länge du orkar!

 • Dag 2: Kryssning och show på China Teatern

  Ni har fri tid att shoppa, njuta av underhållning och Stockholms fina skärgård. Vi anländer Stockholm på eftermiddagen, då kliver vi av båten och åker den korta bit till hotellet där vi checkar. Nu får ni fri tid, passa på att äta middag innan det är dags att bege sig till China Teatern för att se Saturday Night Fever med David Lindgren som börjar kl 19:30.

 • Dag 3: Julmarknad & shopping Hemresa

  Frukost serveras på hotellet efter detta får ni utforska Stockholm själv alternativ följa med och besöka Skansen Julmarknad med alla dessa fantastiska go saker och gåvor ni kan passa på att köpa till era vänner hemma. På eftermiddagen möter vi upp bussen rullar norrut igen och säger tack å hej för denna gången!.

Resekalender
 • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
 • Klarna