Skip to main content

Saturday night fever med Cinderella

Succémusikalen från Broadway och West End – kommer äntligen till China Teatern i Stockholm. 

Allt är på plats när succémusikalen Saturday Night Fever kommer till China Teatern i en ny, påkostad svensk originalproduktion med stort fokus på kärleken till dans. I spetsen för en stjärnspäckad och sällsynt hårdsvängande ensemble möter vi David Lindgren som Tony Manero, Andreas Lundstedt som discjockeyn Monty och i rollen som Tonys pappa ser ni Samuel Fröler.

Dagsprogram

 • Dag 1

  I rask takt rullar bussen mot Stockholm medan vår bussvärd ser till att trivseln och stämningen är på topp! Under dagen görs stopp för bussfika och lunch. Väl framme i Stockholm åker vi till Stadsgårdskajen där vi kliver ombord på Viking Cinderella som tar oss på en fin skärgårdskryssning till Mariehamn. Vi äter buffé tillsammans som serveras i fartygets buffématsal sedan är det partaj och dans så länge du orkar!

 • Dag 2

  Ni har fri tid att shoppa, njuta av underhållning och Stockholms fina skärgård. Vi anländer Stockholm på eftermiddagen, då kliver vi av båten och åker den korta bit till hotellet Clarion Amaranten där vi checkar. Nu får ni fri tid, passa på att äta middag innan det är dags att bege sig till China Teatern för att se Saturday Night Fever med David Lindgren som börjar kl 19:30.

 • Dag 3

  Frukost serveras på hotellet efter detta får ni utforska Stockholm själv. På eftermiddagen möter vi upp bussen rullar norrut igen och säger tack å hej för denna gången!

Resekalender
 • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
 • Klarna