Skip to main content

Moulin Rouge & Cinderella

22 år efter världspremiären av Baz Luhrmanns Oscarsbelönade film MOULIN ROUGE!, kommer äntligen non-replica-versionen av musikalen till Sverige efter originalproduktionens succé på Broadway och West End. 

Vi börjar vår resa med Cinderellakryssning.

 

Dagsprogram

 • Moulin Rouge! The Musical är ett musikaliskt och sceniskt fyrverkeri med över sjuttio av musikhistoriens absolut största hits. Publiken kommer att bjudas på låtar från bland andra David Bowie, Lady Gaga, Sting, Queen, Elvis Presley, Rihanna, The Rolling Stones, Britney Spears, Katy Perry, Joe Cocker, Madonna, U2, Whitney Houston, Elton John och Adele. Låtarna sjungs på engelska medan dialogen är på svenska. Uppsättningen är en så kallad non-replica-produktion, vilket betyder att det kreativa teamet, under ledning av regissören Anders Albien, har fått fria händer i skapandet av den svenska versionen av föreställningen.

  Vi befinner oss mitt i den bohemiska revolutionens stortid, Paris 1899, när den unge och förväntansfulle poeten Christian bestämmer sig för att pröva lyckan i staden. Snubblandes in i drömmen lyckas de övertala Montmartres legendariska dans- och showklubb Moulin Rouge att sätta upp föreställningen, med dess stjärna Satine som huvudrollsinnehavare. Tillsammans skapar de en sensationell show, som lyfter fram Satines många talanger – samtidigt som hon hyllar de fyra pelarna den bohemiska andan står på: sanning, skönhet, frihet och kärlek.

 • Dag 1

  I rask takt rullar bussen mot Stockholm medan vår bussvärd ser till att trivseln och stämningen är på topp! Under dagen görs stopp för bussfika och lunch. Väl framme i Stockholm åker vi till Stadsgårdskajen där vi kliver ombord på Viking Cinderella som tar oss på en fin skärgårdskryssning till Mariehamn. Vi äter buffé tillsammans som serveras i fartygets buffématsal sedan är det partaj så länge du orkar!

 • Dag 2

  Vi vaknar upp och intar frukost i buffén. Ni har fri tid att shoppa, njuta av underhållning och Stockholms fina skärgård. Vi anländer Stockholm på eftermiddagen kl 14, då kliver vi av båten och åker den korta bit till hotellet där vi checkar in. Nu får ni lite tid att äta på egen hand för att, sen kl 16:15 åker vi iväg till Chinateatern och njuter av denna fantastiska musikal.

  Dag 2
 • Dag 3

  Frukost serveras på hotellet efter detta får ni utforska Stockholm själv. På eftermiddagen möter vi upp bussen rullar norrut igen och säger tack å hej för denna gången!

 • Övrig information & Tidtabell

  Avresa: 3 dgr
  2/11 & 16/11

  Pris från:
  3980:-

  Inkluderat i priset:
  Bussresa t/r
  Reseledare
  Bussfika
  Båtresa t/r
  Del i 2-Bäddshytt insides(B-Hytt)
  Skärgårdsbuffe inkl dryck
  Sjöfrukost dag 2
  Del i dubbelrum dag 2
  Frukost dag 3
  Busstransport mellan hotell och teatern.
  Biljett till Musikal Kat A

  Tillägg:
  Enkelrum/hytt 700:-

  Tidtabell:

  Umeå Central Station 05:00
  Nordmaling Circle K 05:45
  Övik Hägglunds Arena 06:40

  (OBS! fler påstigningsorter finns vid bokningstillfället. Vid funderingar, kontakta oss gärna.)

  • Fri avbokning till den 1/6-2023
  • 2/6 till 30 dagar innan avresa avbokningsavgift 1000:-/person
  • 30 dagar - 0 dagar innan avresa ingen återbetalning sker.

Resekalender
2023-12-14Julbordskryssning på Aurora Botniafrån 1 280:-
2024-01-06Mittrevyn24från 1 280:-
2024-01-13Mittrevyn24från 1 280:-
2024-01-21Cinderella Dansbandsveckafrån 1 480:-
2024-01-28Vila i frid på Camping strid i Iggesundfrån 1 380:-
 • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
 • Klarna