Skip to main content

Medleforspark Wendy & Peter Pan

En nyskriven musikalföreställning för alla åldrar, fritt bearbetad efter Barries klassiska äventyr om landet Ingenstans. Spelas som sommarteater 2022 och 2023 i Medleforsparken, Skellefteå.

Innan musikföreställningen besöker vi Sara Kulturhus och får en rundtur med Västerbottensteaterns personal.

Dagsprogram

 • Dagsprogram: Dagsprogram

  Wendy är mitt i en frigörelse från barndomshemmet. Hon känner sig instängd och längtar efter gemenskap. Wendys sätt att hantera sin familjesituation med att ta hand om sina mindre syskon är att underhålla dem med historier om den trotsiga figuren Peter Pan som säger sig aldrig kunna bli vuxen.

  Färden går till Skellefteå. Vår reseledare roar oss på vägen upp till skellefteå, vi stannar till för bussfika innan vi anländer till stan. Här besöker vi Sara Kulturhus och får en rundvandring och tar oss sedan vidare till Medlefors Park. Här får vi se den härliga föreställningen, som blandas precis som i Barries berättelse med absurd humor och halsbrytande dramatik men pjäsen berör även vemod och saknad. Vilka människoöden döljer sig egentligen under den perfekta fasad som finns i Wendys barndomshem? En berättelse om att bli vuxen eller att vägra bli det, om att utmana sina rädslor, men också om att ett smärtsamt avsked kan vara nödvändigt för att hitta nya vägar. Men framförallt är det en berättelse om att ge sig hän i sin vildaste fantasi. Efter föreställningen tar vi oss till bussen och åker till Lövångergård för middagsbuffé.

  Vi tackar Västerbottensteatern för denna gång och hoppas på nya spännande teatrar framöver.

 • Övriga information & Tidtabell

  Avresa:
  18,19/6 & 2/7

  Pris fr 1080:-


  Inkluderat i priset:
  Bussresan
  Reseledare
  Bussfika fm
  Teaterbiljett
  Middagsbuffé

  Tidtabell:
  Ö-vik Hägglunds Arena kl 10:30
  Nordmaling Circle K kl. 11:15
  Umeå Centralstation kl. 12:00
  (När ni gör er bokning ser ni fler alternativ av påstingingsorter.)

  Vi reserverar oss för eventuella ändringar och bränsletillägg.

Resekalender
 • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
 • Klarna