Skip to main content

Nytt datum! Jesus Christ Superstar i Dalhalla sommaren 2022!

Viktoria Tocca Entertainment sätter upp Tim Rice och Andrew Lloyd Webbers klassiska rockopera ”Jesus Christ Superstar” i Dalhalla sommaren 2022. Det är Viktoria Tocca Entertainment som sätter upp ännu en föreställning av Tim Rice och Andrew Lloyd Webbers klassiska rockopera ”Jesus Christ Superstar” i Dalhalla. I rollen som den flamboyante och cyniske kung Herodes ser vi ingen mindre än Peter Stormaresom Jesus ser vi Guldmasken-belönade Linus Wahlgren och souldrottningen Laila Adéle gör rollen som Maria Magdalena.

Dagsprogram

 • NYTT DATUM KOMMER!

 • Dag 1: Avresa Umeå-Orsa-Dalhalla

  Medan vår reseledare guidar och underhåller oss rullar milen snabbt undan. Under resans gång pausar vi för bussfika och bensträckningar. Mot eftermiddagen checkar vi in på vårt hotell och middagen serveras efter incheckning på hotellet. Efter middagen åker vi till Dalhalla för att njuta av en konsert med våra mest framstående artister. Kaffe/te och smörgås finns framdukat när vi kommer tillbaka till hotellet.

 • Dag 2: Rundtur på Siljan

  Vi njuter av hotellfrukosten i lugn och ro och sedan är det dags att borda bussen för en rundtur runt Siljan med vår lokalguide i det sommarfagra Dalarna. Åter på hotellet serveras middag. Kanske en kvällspromenad i det vackra landskapet får avrunda dagen.

 • Dag 3: Hemresa Orsa-Umeå (ca 66 mil)

  Efter frukost säger vi ”hejdå” till vårt Dalarna och vänder norrut igen. Dagens lunchstopp gör vi på restaurang 17 rum & kök i Harmånger. Mot kvällen är vi åter på hemmaplan med sommarens bästa musikminne med oss i bagaget.

Karta

Hotell

Kungshaga Hotell, Orsa
Kungshaga Hotell, Orsa
Varmt välkommen till familjeägda Kungshaga Hotell! Vackert beläget i lugn dalamiljö med milsvid utsikt över Orsajön och de blånade bergen. Här finner du närhet till rogivande promenader, kanotturer oc...
Resekalender
 • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
 • Klarna