Skip to main content

Jesus Christ Superstar i Dalhalla sommaren 2022!

Viktoria Tocca Entertainment sätter upp Tim Rice och Andrew Lloyd Webbers klassiska rockopera ”Jesus Christ Superstar” i Dalhalla sommaren 2022. Det är Viktoria Tocca Entertainment som sätter upp ännu en föreställning av Tim Rice och Andrew Lloyd Webbers klassiska rockopera ”Jesus Christ Superstar” i Dalhalla. I rollen som den flamboyante och cyniske kung Herodes ser vi ingen mindre än Peter Stormaresom Jesus ser vi Guldmasken-belönade Linus Wahlgren och souldrottningen Laila Adéle gör rollen som Maria Magdalena.

Dagsprogram

 • Dag 1: Avresa Umeå-Orsa-Dalhalla

  Medan vår reseledare guidar och underhåller oss rullar milen snabbt undan. Under resans gång pausar vi för bussfika och bensträckningar. Mot eftermiddagen checkar vi in på vårt hotell och vi rullar strax efter vidare till vår restaurang där vi äter middagen. Efter middagen åker vi till Dalhalla för att njuta av en konsert med våra mest framstående artister. Fika serveras efter konserten vid bussen innan avresa tillbaka till hotellet.

  Avresa Umeå-Orsa-Dalhalla
 • Dag 2: Rundtur på Siljan

  Vi njuter av hotellfrukosten i lugn och ro och sedan är det dags att borda bussen för en rundtur runt Siljan med vår lokalguide i det sommarfagra Dalarna. Vi åker vidare till vår restaurang där vi äter gemensam middag. Kanske en kvällspromenad i det vackra landskapet får avrunda dagen.

  Rundtur på Siljan
 • Dag 3: Hemresa Orsa-Umeå (ca 66 mil)

  Efter frukost säger vi ”hejdå” till vårt Dalarna och vänder norrut igen. Vi stannar för lunchstopp. Mot kvällen är vi åter på hemmaplan med sommarens bästa musikminne med oss i bagaget!

 • Avbokningsvillkor & Övrig information

  Avbokningsvillkor:
  Fri avbokning fram till 30 dagar innan avresa.

  Tidtabell:
  Umeå Östra Station kl 06:30
  Nordmaling Cricle K. kl 07:15
  Ö-viks Fjällräven Arena kl. 08:10


  Slutbetalning 30 dagar innan avresa.

  Vi reserverar oss för eventuella ändringar. Observera det kan vara krav på Covipass på denna resa.

Karta

Hotell

Hotel Bishop Arms Mora
Hotel Bishop Arms Mora
Hotell Bishop Arms MORA - Välkommen till Hotel Bishops Arms Mora! Hotellet ligger mitt i Vasaloppsmetropolen Mora nära stadens butiker, naturupplevelser och sevärdheter. Bo i ett av våra 41 ombonade...
Resekalender
2023-01-07Mittrevyn Nyårsrevynfrån 1 080:-
2023-01-15Kryssning med Cinderella SPECIAL ERBJUDANDE!från 880:-
2023-01-19Musikanternas uttåg på Sara Kulturhusfrån 1 280:-
2023-01-23Vasa - dagskryssningfrån 1 280:-
2023-01-26The Bodyguard musical och Stockholmfrån 4 180:-
 • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
 • Klarna