Skip to main content

Björn Skifs - en värld av Skifs & Cinderella

Efter 33 år är Björn Skifs äntligen tillbaka på Hamburger Börs anrika scen. Tillsammans med ett tiomannaband sätter han upp showen En Värld av Skifs under hösten 2022. En musikalisk kavalkad tagen direkt ur Skifs värld fylld med nummer och minnen från en otrolig karriär.

Dagsprogram

 • Björn Skifs behöver egentligen inte någon närmare presentation. Rösten som startade det svenska musikundret och satte Sverige på den musikaliska världskartan har under årtionden förgyllt vår tillvaro med hits och mångsidig underhållning. En Värld av Skifs speglar delar av Björns fantastiska karriär och är en kavalkad av musik, hits, humor och minnen i en praktfull uppsättning skapad av Pernilla Skifs under musikalisk ledning av Hans Gardemar och ett tiomannaband bestående av några av Sveriges absolut bästa musiker.

  Björn har tidigare gjort tre krogshower på Hamburger Börs där den första bejublade föreställningen sattes upp redan 1978, därefter kom showen ”c/o Ansgar Winsch” 1984-1985 följd av ”Öman & Palm ” 1989.

 • Dag 1

  I rask takt rullar bussen mot Stockholm medan vår bussvärd ser till att trivseln och stämningen är på topp! Under dagen görs stopp för bussfika och lunch. Väl framme i Stockholm åker vi till Stadsgårdskajen där vi kliver ombord på Viking Cinderella som tar oss på en fin skärgårdskryssning till Mariehamn. Njut av god mat och underhållnings ombord.

 • Dag 2

  Vi vaknar upp och intar frukost i buffén. Ni har fri tid att shoppa, njuta av underhållning och Stockholms fina skärgård. Vi anländer Stockholm på eftermiddagen kl 14, då kliver vi av båten och åker den korta bit till hotellet där vi checkar in. Nu får ni lite tid att byta om, sen kl 16:15 åker vi iväg till Hamburgebörs där vi intar våra platser för 3-rättersmiddag (exkl dryck) och show.

 • Dag 3

  Frukost serveras på hotellet efter detta får ni utforska Stockholm själv. På eftermiddagen möter vi upp bussen rullar norrut igen och säger tack å hej för denna gången!

 • Övrig information och Avbokningsvillkor


  Avresa: 11/5
  Pris från: 4980:-
  Inkluderat i priset:
  Bussresa t/r
  Reseledare
  Bussfika
  Båtresa t/r
  Del i 2-Bäddshytt insides Sjöfrukost dag 2
  Del i dubbelrum dag 2 Frukost dag 3
  Matplats biljett till showen inkl 3-rättersmiddag exkl
  dryck
  (Här sitter du på bra plats för show med god sikt. Platserna kan vara placerade på entréplan alternativt ovanvåning. Beroende på placering kan flytt till stol på parkett förekomma. 3-rättersmeny och show ingår.)

  Tillägg:
  Enkelrum/hytt 1450:-
  Dag 1 Skärgårdsbuffé inkl dryck 435:-

  Tidtabell:
  Umeå Central Station 05:00
  Nordmaling Circle K 05:45
  Övik Arena 06:40

  • Fri avbokning till den 1/3-2023
  • 2/3 till 30 dagar innan avresa
  avbokningsavgift 1800:-/person
  • 30 dagar - 0 dagar innan avresa ingen
  återbetalning sker.
  Vi reserverar oss för eventuella ändringar i program och eventuell bränsletillägg. mm.

Avgångar & priser

AvresaAvreseortDestinationLediga platserFrån pris
2023-05-11FleraBjörn Skifs - en värld av Skifs & CinderellaMer än 84 980:-BokaMer information
Resekalender
2023-04-02Lasse Stefanz på Folketshus Umeåfrån 1 380:-
 • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
 • Klarna