Skip to main content

Åsa Nisse På Folkets Hus Umeå

"Alla tiders Åsa-Nisse" bjuder på en härlig krock mellan dåtid och nutid där du får träffa alla gamla buskisfavoriter som Kabbarparn och Dag-Otto. Detta vill du inte missa!

Föreställningen är i Umeå på Folkets Hus

Dagsprogram

 • Dagsprogrammet

  Färden går till Umeå. Vår reseledare roar oss på vägen upp till Umeå, vi stannar till för Middag innan vi anländer till stan. Väl framme i Umeå kliver vi in på Folketshus och får uppleva ”Alla tiders Åsa-Nisse. När den finurlige och uppfinningsrike Åsa-Nisse (Mikael Riesebeck) och hans vän Klabbarparn (Robin Rösehag) får sina gevär konfiskerade av landsfiskalen efter en tjuvjakt, bestämmer sig Åsa-Nisse för att uppfinna en tidsmaskin och ta sig 70 dagar fram i tiden och hämta deras vapen.
  Men när han och hans fru Eulalia (Annika Andersson) ska prova maskinen tar de hjälp av den godhjärtade men klantige brevbäraren Dag-Otto (Jojje Jönsson) som naturligtvis ställer till det. Istället för 70 dagar, hamnar de 70 år framåt i tiden. I Knohult 2022 är inget sig likt. Den rike affärsmannen Sjökvist (Stefan Gerhardsson) verkar ha köpt upp hela bygden och hotar dessutom att vräka Klabbarparns barnbarn Tobias från sin gård.
  Hur ska de rädda gården och bevara bygden? Och framförallt, kommer dom hitta ett sätt att ta sig tillbaka till 1950? Åsa-Nisse återuppstår i nyskriven skrattfest på Vallarna som bjuder på en härlig krock mellan dåtid och nutid tillsammans med en ensemble full av publikfavoriter på Sveriges vackraste utomhusscen.
  Efter föreställningen tar vi oss till bussen och åker hem och tackar för denna trevliga kväll.

 • Övrig information & Tidtabell

  Avresa:
  3/11

  Pris fr: 1380:-

  Inkluderat i priset:
  Bussresan
  Reseledare
  Middag
  Teaterbiljett

  Tidtabell:
  Ö-vik Hägglunds Arena kl 15:15
  Nordmaling Circle K 16:00


  Vi reserverar oss för eventuella ändringar och bränsletillägg.

Resekalender
2023-01-07Mittrevyn Nyårsrevynfrån 1 080:-
2023-01-15Kryssning med Cinderella SPECIAL ERBJUDANDE!från 880:-
2023-01-19Musikanternas uttåg på Sara Kulturhusfrån 1 280:-
2023-01-23Vasa - dagskryssningfrån 1 280:-
2023-01-26The Bodyguard musical och Stockholmfrån 4 180:-
 • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
 • Klarna