Skip to main content

Änglagård Musikalen & Cinderella

Följ med oss på denna fantastiska historia! 

Trefaldigt Guldbagge-belönad och över en miljon biobesökare. Nu blir Änglagård musikal. I huvudrollerna bl.a. Helen Sjöholm, Tommy Körberg, Tuva B Larsen och Lindy Larsson. 

Vi börjar vår resa med Cinderellakryssning.

 

Dagsprogram

 • Vicky och Johan von der Lancken, som framgångsrikt producerade musikal på Kay Pollaks Så som i himmelen överför Colin Nutleys berättelse till teaterscenen. Fredrik Kempe skriver musiken. Edward af Sillén kommer att regissera samt skriver manus, denna gång tillsammans med Daniel Réhn.

  Precis som i filmen börjar musikalens uppslukande historia med ett dödsbesked som blir startskottet för Fannys jakt på sina rötter. Tillsammans med sin trogna, extravaganta följeslagare Zac lämnar hon nattklubbslivet i Berlin för att ta sig hem till den lilla byn Yxared, belägen djupt inne i de västgötska skogarna. Deras storslagna entré i det lilla samhället blir en kulturkrock som rör upp känslor hos byborna, och gamla hemligheter stiger upp till ytan. Men det blir också möten och kärlek som skapar nya, livslånga band.

 • Dag 1

  I rask takt rullar bussen mot Stockholm medan vår bussvärd ser till att trivseln och stämningen är på topp! Under dagen görs stopp för bussfika och lunch. Väl framme i Stockholm åker vi till Stadsgårdskajen där vi kliver ombord på Viking Cinderella som tar oss på en fin skärgårdskryssning till Mariehamn. Vi äter buffé tillsammans som serveras i fartygets buffématsal sedan är det partaj så länge du orkar!

  Dag 1
 • Dag 2

  Vi vaknar upp och intar frukost i buffén. Ni har fri tid att shoppa, njuta av underhållning och Stockholms fina skärgård. Vi anländer Stockholm på eftermiddagen kl 14, då kliver vi av båten och åker den korta bit till hotellet där vi checkar in. Nu får ni lite tid att äta på egen hand för att, sen kl 18:15 åker vi iväg till Oscarsteatern och njuter av denna fantastiska musikal.

  Dag 2
 • Dag 3

  Frukost serveras på hotellet efter detta får ni utforska Stockholm själv. På eftermiddagen möter vi upp bussen rullar norrut igen och säger tack å hej för denna gången!

 • Övrig information & Tidtabell

  Avresa: 3 dgr
  2/11 & 16/11

  Pris från:
  3980:-

  Inkluderat i priset:
  Bussresa t/r
  Reseledare
  Bussfika
  Båtresa t/r
  Del i 2-Bäddshytt insides(B-Hytt)
  Skärgårdsbuffe inkl dryck
  Sjöfrukost dag 2
  Del i dubbelrum dag 2
  Frukost dag 3
  Busstransport mellan hotell och teatern.
  Biljett till Musikal Kat A

  Tillägg:
  Enkelrum/hytt 700:-

  Tidtabell:
  Umeå Central Station 05:00
  Nordmaling Circle K 05:45
  Övik Hägglunds Arena 06:40

  • Fri avbokning till den 1/6-2023
  • 2/6 till 30 dagar innan avresa avbokningsavgift 1000:-/person
  • 30 dagar - 0 dagar innan avresa ingen återbetalning sker.

Resekalender
2024-05-09Birka Gotland kryssning till Mariehamnfrån 1 480:-
2024-05-18Dagresa Släktforskning livefrån 1 480:-
2024-05-24Vasa från 3 980:-
2024-05-28Dagsresa Det stora oväsendet på 1600-talet från 1 480:-
2024-05-30Birka Gotland kryssning till Mariehamnfrån 1 480:-
 • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
 • Klarna