Skip to main content

1974 ABBA Tribute Show - The greatest Hits Tour

I över två decennier har de brittiska medlemmarna i 1974 Tribute to ABBA turnérat runtom i världen och spelat ABBAs oförglömliga hits. Nu är de aktuella med deras största Sverige-turné hittills. Som ett de mest respekterade och hårt turnérande ABBA-tribute banden i världen har de spelat för alltifrån utsålda hus i Chile till 80 000 i publiken på Twickenham Stadium.

Bandet som består av Rob, Aileen, TJ och Jules har flera gånger fått beröm av medlemmar ur original-ABBA. Bland annat kom Agnetha Fältskog backstage en gång för att tacka och påpeka hur otroligt bra deras röster var. Den samlade erfarenheten i bandet är imponerande i sig och sträcker sig alltifrån Sir Tom Jones till Blur, Stereophonics till Lisa Stansfield, Cat Stevens till Shania Twain, Rod Stewart mfl. 

Dagsprogram

 • Dagsprogrammet

  Färden går till Sundsvall. Vi stannar till på Sundsvalls stora shoppingområde Birsta, där ni får chans att shoppa lite. Kl 15:30 åker vi till Södra berget på Middag efter vår middag åker vi till Tonhallen och avnjuter denna fantastiska show.
  Efter föreställningen tar vi oss till bussen och åker hem och tackar för denna trevliga kväll.

 • Övrig information och Tidtabell

  Avresa:
  9/10

  Pris fr: 1380:-

  Inkluderat i priset:
  Bussresan
  Middag
  Biljett

  Tidtabell:
  Umeå Centralstation kl. 08:10
  Nordmaling Circle K kl. 08:55
  Ö-vik Hägglunds Arena kl 09:40
  Övik Domsjö Kyrka kl:10:00


  Vi reserverar oss för eventuella ändringar och bränsletillägg.

 • Vi har statlig resegaranti hos Kammarkollefiet
 • Klarna